ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σπείρα από τέσσερις άνδρες ηλικίας από 17 έως 41 ετών οδηγήθηκαν στη φυλακή για να εκτίσουν πολυετείς ποινές καθώς το δικαστήριο του Λίβερπουλ, τους έκρινε ένοχους για απαγωγή, παραποίηση Αρχής, και βασανισμό ενός 33χρονου άνδρα.
Οι τέσσερις άνδρες Ντέιβιντ Κέλι, Λίαμ Φίελντ, Τζον Χέιτερ και ένας 17χρονος, έφεραν ρούχα, διακριτικά και εξοπλισμό ανάλογο με αυτό που έχουν οι αστυνομικοί στη Βρετανία, «συνέλαβαν» τον 33χρονο και τον έβαλαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο τους μάρκας Audi A3.
Αφού τον οδήγησαν σε απομακρυσμένο σπίτι σε δασική περιοχή, του αποκάλυψαν τις πραγματικές τους ταυτότητες και άρχισαν τους βασανισμούς.
Ξεκίνησαν να τον χτυπούν με λοστούς και στη συνέχεια του επιτέθηκαν με μεγάλα μαχαίρια, του έριξαν πάνω του καυτό νερό και ολοκλήρωσαν τα βασανιστήρια με καυτό σίδερο ατμού προκαλώντας του σοβαρότατους τραυματισμούς σε όλο του το σώμα κατά την 18ωρη ομηρεία του, απαιτώντας από την οικογένεια του λύτρα ύψους 200.000 λιρών (230.000 ευρώ).
Το περιστατικό σύμφωνα με την αγγλική έκδοση της HuffPost UK, συνέβη στις 26 Ιουλίου 2017, με τον 33χρονο να δηλώνει στο δικαστήριο πως, θα ήταν προτιμότερο να τον είχαν σκοτώσει, καθώς πλέον αντιμετωπίζει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.
Οι δράστες καταδικάστηκαν συνολικά σε ποινές 40 ετών, με την Αστυνομία να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη με την ποινή που τους επιβλήθηκε.


























































