ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δολοφονία δύο ακόμα ανθρώπων, μίας μητέρας και της κόρης της από τη Ρουμανία ομολόγησε ο 35χρονος ίλαρχος ή αλλιώς «Ορέστης» στην υπόθεση που συνταράσσει την Κύπρο και όχι μόνο.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, βλέποντας τους καταλόγους με τα εξαφανισμένα πρόσωπα, τα θύματα του σίριαλ κίλερ, Νίκου Μεταξά, φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea, που αγνοούνται από τις 30 Σεπτεμβρίου το 2016.
Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα εντοπιστούν τα δύο πτώματα που παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε ο 35χρονος, και ακολουθήσει η ταυτοποίηση τους.
Πάντως στις λίστες της Αστυνομίας δεν περιλαμβάνονται άλλες περιπτώσεις μάνας και κόρης από τη Ρουμανία οι οποίες να έχουν εξαφανιστεί.























































