ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δολοφονία δύο ακόμα ανθρώπων, μίας μητέρας και της κόρης της από τη Ρουμανία ομολόγησε ο 35χρονος ίλαρχος ή αλλιώς «Ορέστης» στην υπόθεση που συνταράσσει την Κύπρο και όχι μόνο.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, βλέποντας τους καταλόγους με τα εξαφανισμένα πρόσωπα, τα θύματα του σίριαλ κίλερ, Νίκου Μεταξά, φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea, που αγνοούνται από τις 30 Σεπτεμβρίου το 2016.
Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα εντοπιστούν τα δύο πτώματα που παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε ο 35χρονος, και ακολουθήσει η ταυτοποίηση τους.
Πάντως στις λίστες της Αστυνομίας δεν περιλαμβάνονται άλλες περιπτώσεις μάνας και κόρης από τη Ρουμανία οι οποίες να έχουν εξαφανιστεί.























































