ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Ιταλία, Κίνημα Πέντε Αστέρων, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, Τζουζέπε Κόντε,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απομάκρυνση ενός υφυπουργού ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο δωροδωκιών, μια απόφαση που συνιστά πλήγμα για τη Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι θα προτείνει στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
Ο Αρμάντο Σίρι, υφυπουργός Μεταφορών και οικονομικός σύμβουλος του Σαλβίνι, είναι υπό διερεύνηση από την ιταλική δικαιοσύνη επειδή φέρεται να έλαβε «δώρα» για να προωθήσει τα συμφέροντα εταιρειών ανανεώσιμης ενέργειας.
Λίγα λεπτά πριν από την ανακοίνωση του Κόντε, ο ίδιος ο Σίρι διακήρυξε την αθωότητά του, προσθέτοντας όμως ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί αν οι εισαγγελείς δεν βάλουν γρήγορα την υπόθεση στο αρχείο, μετά την κατάθεσή του.
Ο Σαλβίνι ήθελε να παραμείνει ο Σίρι στη θέση του, ενώ ο εταίρος του στον κυβερνητικό συνασπισμό, το αντισυστημικό Κίνημα 5 Αστέρων, ζητούσε την παραίτησή του.
«Οι μελλοντικές παραιτήσεις δεν έχουν νόημα», είπε ο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, απορρίπτοντας την προσπάθεια του Σίρι να καθυστερήσει την απόφαση.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι έλαβε μια πολιτική απόφαση η οποία δεν έχει καμία σχέση με την κατάληξη της συνεχιζόμενης δικαστικής έρευνας.























































