ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Φρανς Τίμερμανς, ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρότεινε να μειωθεί στα 16 η ηλικία ψήφου, επειδή «οι νέοι ξέρουν τι θέλουν» φέρνοντας ως παράδειγμα τη Σουηδή ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή Γκρέτα Τούνμπεργκ που, όπως είπε, «ξέρει τι θέλει».
Ο Τίμερμανς και Μάνφρεντ Βέμπερ, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αναμετρώνται το βράδυ της Τρίτης σε μια τηλεμαχία που μεταδίδεται από τη γερμανική τηλεόραση.
Όταν ρωτήθηκε αν στηρίζει αυτήν την πρόταση, ο Βέμπερ είπε ότι επαφίεται στις εθνικές κυβερνήσεις και όχι στις Βρυξέλλες να καθορίσουν τη νόμιμη ηλικία ψήφου. Πρόσθεσε όμως ότι το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί.
Η 16χρονη Γκρέτα Τάνμπεργκ έχει εμπνεύσει πολλές κινητοποιήσεις μαθητών υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής σε δεκάδες χώρες μέχρι σήμερα.























































