ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κεντρική ομιλήτρια την Πέμπτη, κατά την φετινή τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, θα είναι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Η κυρία Μέρκελ, η οποία επελέγη για αυτή την ομιλία από τους ίδιους τους τελειόφοιτους, συνεχίζει την παράδοση των Κόνραντ Αντενάουερ (1955), Χέλμουτ Σμιτ (1979) και Χέλμουτ Κολ (1990), οι οποίοι είχαν προσκληθεί σε τελετές αποφοίτησης του γνωστού πανεπιστημίου, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της καγκελαρίας, επιβεβαιώνει την στενή σχέση των ΗΠΑ με την Γερμανία και αποτελεί τιμή, τόσο για την ίδια την κυρία Μέρκελ, όσο και για την χώρα της.
Η κυρία Μέρκελ, θα αναγορευτεί επίσης επίτιμη διδάκτωρ του Χάρβαρντ από τον πρώην πρέσβη, υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και καθηγητή της Σχολής Κυβερνητικής του πανεπιστημίου, Νίκολας Μπερνς.























































