ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ,


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη στην Ινδία. Λίντσαραν 17χρονο γιατί έκατσε στις πρώτες σειρές στην τάξη με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Την περασμένη Πέμπτη ο 17χρονος Ραντζίτ Κουμάρ Σινγκ έκατσε σε ένα από τα πρώτα θρανία του σχολείου στην πόλη Ντεόρια, στη βόρεια Ινδία, με μια ομάδα συμμαθητών του να του ζητάει το λόγο και τον Κουμάρ να μην κάνει πίσω.
Δύο ημέρες αργότερα, το Σάββατο, οι συμμαθητές του Κουμάρ του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο και όταν τον είδαν άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα ακόμα και με σιδερένιες ράβδους.
Ορισμένοι, μάλιστα, επέλεξαν να απαθανατίσουν σε βίντεο την επίθεση σε βάρος του 17χρονου.
Αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ο 17χρονος να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας από τους δράστες με την αστυνομία να αναζητά άλλα τέσσερα άτομα ενώ έχει εξαφανιστεί και ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο φοιτούσαν το θύμα και οι δράστες.























































