Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν πίσω από το Ισλαμικό Κράτος και τη Χαμάς

Ο Ερντογάν πίσω από το Ισλαμικό Κράτος και τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το tribune έχει προειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, με σειρά αναρτήσεών μας, ότι πίσω από τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Συρία βρίσκεται η Τουρκία. Κι όταν λέμε Τουρκία, για να μην τσουβαλιάζουμε όλο τον τουρκικό λαό, οι ισλαμιστές της Τουρκίας με “εγκέφαλο” και ενορχηστρωτή του χαλιφάτου τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε σχετικά:
1. Τουρκικό περιοδικό καλεί σε ιερό πόλεμο υπέρ του Ισλαμικού Κράτους
2. Κούρδοι της Συρίας τσάκισαν τον τουρκικό στρατό – 7 Τούρκοι νεκροί!
3. Το κόμμα Ερντογάν στηρίζει τους παράφρονες Τζιχαντιστές σε Ιράκ και Συρία
4. 14χρονος Τούρκος από την Άγκυρα στο πλευρό των τζιχαντιστών της ISIS

Και η άκρως σημαντική είδηση εδώ: ΣΟΚ: Το 10% των τζιχαντιστών της ISIS είναι Τούρκοι

Οι αποκαλύψεις αυτές που σε μεγάλο βαθμό προέρχονται και από τον τουρκικό Τύπο προκαλούν έντονη ανησυχία σχετικά με τους σχεδιασμούς του Ερντογάν, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται (μαζί με το Κατάρ) και πίσω από τη χρηματοδότηση της Χαμάς, ενώ οι τελευταίες πολεμικές ενέργειες του Ισλαμικού Κράτους εναντίον των Κούρδων, επιβεβαιώνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα “μεταμφιεσμένο” τουρκικό στράτευμα, το οποίο εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του σουλτάνου της Άγκυρας για απόλυτη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή, έλεγχο των πετρελαίων της Μοσούλης αλλά και αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο, για να διεκδικήσει μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες.

Στα παραπάνω έρχονται και οι καταγγελίες της τουρκικής αντιπολίτευσης.

«Το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είναι σιωπηλό όταν βρίσκεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους και εξακολουθεί να μην λέει τίποτε για αυτό», δήλωσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Φαρούκ Λογκόγλου.

Παρουσίασε μάλιστα βίντεο που έδειχνε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σε μια γιορτή έξω από την Κωνσταντινούπολη στα τέλη Ιουλίου και κατηγόρησε ανοιχτά τον Ερντογάν για ανοχή προς το Ισλαμικό Κράτος και ανταμοιβή των στελεχών του με προσλήψεις στο εσωτερικό της Τουρκίας ως πληρωμή για τη διατήρηση του πολέμου στη γειτονική Συρία.

Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Ερντογάν δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα της αντιπολίτευσης να αποκαλύψει τις δραστηριότητες του Ισλαμικού Κράτους μέσα στην Τουρκία. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο εάν αναλογιστεί κανείς ότι στο Ισλαμικό Κράτος πέρα από τους 1000 περίπου Τούρκους που υπηρετούν, έχουν υπολογιστεί και 400 περίπου Αλβανοί Κοσοβάροι.

Η Ελλάδα οφείλει να παρακολουθήσει πολύ σοβαρά και στενά όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, διότι στους σχεδιασμούς του Ερντογάν είμαστε οι επόμενοι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ισραήλ: Έπληξε 40 στόχους της Χεζμπολάχ στο Λίβανο με αεροσκάφη και πυροβολικό

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr