ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακούφιση προκάλεσε στην Αλβανία η είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το αίτημα των Κάτω Χωρών (Ολλανδίας) για την επαναφορά του καθεστώτος των θεωρήσεων (βίζα) για την Αλβανία.
«Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση του περιεχομένου του αιτήματος που υπέβαλαν οι Κάτω Χώρες και σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, η Επιτροπή θεωρεί ότι υπό την παρούσα κατάσταση, οι συνθήκες για την κίνηση του μηχανισμού θεωρήσεων δεν συνάδει με την προοπτική προσχώρησης της Αλβανίας στην ΕΕ», μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Η Ολλανδία ζήτησε να επανέλθει η βίζα για τους Αλβανούς επειδή ταξιδεύοντας ελεύθερα στην Ευρώπη διασπείρουν εγκληματικότητα.
Η Ολλανδία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την αλβανική μαφία.
Αλβανοί εγκληματίες έχουν στήσει δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ξεκινούν από την Αλβανία, εκμεταλλευόμενοι τα «ανοιχτά» σύνορα.
Η είδηση ότι η Ολλανδία ζήτησε να κλείσουν τα σύνορα για τους Αλβανούς είχε προκαλέσει μεγάλη ταραχή στην Αλβανία.






















































