ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος γύρος έντασης στο Κίεβο αφού μετά από τις χθεσινές συγκρούσεις στην πλατεία Μαϊντάν, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη στο συνεδριακό κέντρο το οποίο έχουν καταλάβει οι διαδηλωτές του Μαϊντάν 2.
Πρόκειται για Ουκρανούς που θεωρούν ότι πρέπει να συνεχίσουν για μια δημοκρατικότερη Ουκρανία και κατηγορούν τον Ποροσένκο και τον Δεξιό Τομέα, που λειτουργεί πλέον για αυτόν, για αντιδημοκρταικές μεθόδους.
Ακούστε τώρα πόσο προβοκατόρικη είναι αυτή η έκρηξη.
Βγήκε ολόκληρος υπουργός Εσωτερικών και είπε ότι ένας διαδηλωτής απειλούσε τον επικεφαλής του συνεδριακού κέντρου με μια χειροβομβίδα την οποία και πέταξε προς το μέρος του που έσκασε.
Όμως όπως δήλωσε ο Yuriy Stelmashchuk -επικεφαλής του συνεδριακού κέντρου- στην Kiyv Post, δεν τον απείλησε κανένας. Απλώς ένας μεθυσμένος που περνούσε από έξω (δηλαδή όχι διαδηλωτής) πέταξε κάτι που προκάλεσε έκρηξη.























































