ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αρχές της βρετανικής περιοχής του Γιβραλτάρ πρόκειται να αφήσουν ελεύθερο σήμερα Πέμπτη να αποπλεύσει το ιρανικό δεξαμενόπλοιο που συνελήφθη από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στη Μεσόγειο τον Ιούλιο, έγραψε η εφημερίδα The Sun, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στον επικεφαλής των αρχών του Γιβραλτάρ, τον Φάμπιαν Πικάρντο.
Ο Πικάρντο δεν θα ζητήσει να παραταθεί η ισχύς της διαταγής κράτησης του πετρελαιοφόρου Grace 1, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς είναι πλέον πεπεισμένος ότι και ικανοποιημένος διότι το πλοίο δεν θα κατευθυνθεί στη Συρία.
Όταν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις είχαν συλλάβει το πλοίο, η αιτία που προβλήθηκε ήταν πως το δεξαμενόπλοιο σκόπευε να παραβιάσει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις μεταφέροντας ιρανικό πετρέλαιο στη Συρία. Το Ιράν διέψευσε αυτή την κατηγορία.
«Δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε το Γκρέις 1 στο Γιβραλτάρ ούτε για άλλο ένα λεπτό εάν δεν πιστεύουμε πλέον ότι παραβιάζει τις [ευρωπαϊκές] κυρώσεις σε βάρος του συριακού καθεστώτος», δήλωσε πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του Πικάρντο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.























































