ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πειρατές απήγαγαν οκτώ από τα μέλη του πληρώματος πλοίου που ανήκει σε γερμανική εφοπλιστική εταιρεία κατά τη διάρκεια επιδρομής ανοικτά του Καμερούν, ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια, η οποία εδρεύει στο Αμβούργο, χθες Παρασκευή.
Η MC-Schiffahrt ανέφερε σε ανακοίνωσή της που μεταφορτώθηκε στον ιστότοπό της ότι σχημάτισε ειδικό κλιμάκιο για τον χειρισμό της κρίσης και ότι συνεργάζεται με τις τοπικές Αρχές στη χώρα της δυτικής Αφρικής για να αντιμετωπιστεί το συμβάν.
Σύμφωνα με την εταιρεία, στο πλοίο — το MarMalaita, σκάφος μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μήκους σχεδόν 143 μέτρων — επέβαιναν 12 μέλη πληρώματος όταν έγινε η επιδρομή και η απαγωγή.
Τον περασμένο μήνα, το Διεθνές Ναυτιλιακό Γραφείο ανέφερε ότι ο Κόλπος της Γουινέας έχει μετατραπεί στην πιο επικίνδυνη περιοχή στον κόσμο ως προς την πειρατεία, με το 73% του συνόλου των απαγωγών και το 92% των ομηρειών ναυτικών παγκοσμίως να καταγράφεται εκεί.























































