ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ουκρανία, χώρα καταγωγής πολλών Ισραηλινών, μετέβη για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έναν μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της χώρας.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ουκρανία τα τελευταία 20 χρόνια, μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Πριν από την αναχώρησή του, ο Νετανιάχου δήλωσε πως μεταβαίνει στην Ουκρανία ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος προέδρου της χώρας, Εβραίου στο θρήσκευμα, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Οι δύο ηγέτες πρόκειται να συναντηθούν για να συζητήσουν τη «δημιουργία μίας ζώνης ελεύθερου εμπορίου, για τη συμφωνία για τις συντάξεις και μία πλειάδα άλλων θεμάτων που θα ενισχύσουν ακόμη περαιτέρω τις έξοχες σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες», τονίζει ο Νετανιάχου σε βίντεό του που ανήρτησε στο YouTube.
Ο Νετανιάχου θα μεταβεί επίσης στο μνημείο του Μπάμπι Γιαρ, τοποθεσία της πλέον μεγαλύτερης σφαγής στην ιστορία της Σοά, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 33.000 Ουκρανοί Εβραίοι τον Απρίλιο του 1941.
Αναλυτές εκτιμούν πως με αυτήν του την κίνηση, ο Νετανιάχου επιδιώκει να προσελκύσει τις ψήφους των καταγόμενων από την Ουκρανία ψηφοφόρων εν όψει των εκλογών της 17ης Σεπτεμβρίου.
Περισσότεροι από ένα εκατ. Εβραίοι από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες έχουν μετοικήσει στο Ισραήλ μετά την πτώση του Ανατολικού Μπλοκ.























































