ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με το Κίνημα των 5 Αστέρων, αν πίστευε ότι αυτό θα οδηγούσε σε μια εποικοδομητική στάση απέναντι στην Ευρώπη.
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση, αν είναι δυνατό», σχολίασε ο Ρέντσι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2, ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να μπουν στην άκρη προηγούμενες προσωπικές επιθέσεις εναντίον του που έχουν διατυπώσει μέλη του Κινήματος των 5 Αστέρων.
Οι δηλώσεις Ρέντσι έγιναν μία ημέρα μετά την παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε.
Πολιτικοί από το Κίνημα των 5 Αστέρων και το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα συζητούν τον σχηματισμό νέου συνασπισμού, ο οποίος θα αποκλείει το ακροδεξιό κόμμα Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι και θα δίνει μια πιο κεντρώα και φιλοευρωπαϊκή στροφή στην κυβέρνηση της Ιταλίας.























































