ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με το Κίνημα των 5 Αστέρων, αν πίστευε ότι αυτό θα οδηγούσε σε μια εποικοδομητική στάση απέναντι στην Ευρώπη.
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση, αν είναι δυνατό», σχολίασε ο Ρέντσι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2, ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να μπουν στην άκρη προηγούμενες προσωπικές επιθέσεις εναντίον του που έχουν διατυπώσει μέλη του Κινήματος των 5 Αστέρων.
Οι δηλώσεις Ρέντσι έγιναν μία ημέρα μετά την παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε.
Πολιτικοί από το Κίνημα των 5 Αστέρων και το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα συζητούν τον σχηματισμό νέου συνασπισμού, ο οποίος θα αποκλείει το ακροδεξιό κόμμα Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι και θα δίνει μια πιο κεντρώα και φιλοευρωπαϊκή στροφή στην κυβέρνηση της Ιταλίας.























































