ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Ερντογάν είναι ο άνθρωπός μας στο ΝΑΤΟ». Έτσι αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι τον Τούρκο πρόεδρο, γράφει ο Αϋκάν Ερντεμίρ (Aykan Erdemir), στέλεχος στο think tank του Ιδρύματος για την Προάσπιση των Δημοκρατιών, μεταδίδει το Militaire.gr.
«Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να παίζει τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν ένα βιολί, καθώς η Τουρκία απομακρύνεται από το ΝΑΤΟ και περνά στη σφαίρα επιρροής του Κρεμλίνου», γράφει, υποστηρίζοντας ότι αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν αναπτύξουν μια συντονισμένη στρατηγική, η Ρωσία θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον Ερντογάν, τον οποίο οι Ρώσοι αναλυτές αναφέρουν ήδη ως «ο άνθρωπος μας στο ΝΑΤΟ».
Ο Ερντεμίρ γράφει ακόμα ότι ο Πούτιν ανάγκασε τον Ερντογάν να σπεύσει στη Μόσχα, για να τον παρακαλέσει να σταματήσει την προώθηση των δυνάμεων του Άσαντ στη βορειοδυτική Συρία.
Ο Πούτιν αρνήθηκε να απαντήσει στις κλήσεις του Ερντογάν για αρκετές ημέρες, αφού οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης περικύκλωσαν μια ισχυρά ενισχυμένη τουρκική θέση παρατήρησης στο Μορέκ.
Τελικά το Κρεμλίνο ενημέρωσε την Άγκυρα ότι ο Ερντογάν θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του στην έκθεση MAKS 2019.
Εκεί που του προώθησε τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη χωρίς να του δώσει τίποτα ουσιαστικό απ΄ αυτά που ζήτησε.























































