ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Ντονέτσκ της εμπόλεμης ανατολικής Ουκρανίας χτυπήθηκε από οβίδα, με αποτέλεσμα να αποδράσουν μαζικά επικίνδυνοι κρατούμενοι.
Όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο του Ντονέτσκ, τουλάχιστον 106 κρατούμενοι απέδρασαν αρχικά από τη φυλακή, όπου κρατούνται επικίνδυνοι εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί για βίαια εγκλήματα, όπως φόνοι, βιασμοί και ληστείες.
Από το πλήγμα της οβίδας σκοτώθηκε ένας κρατούμενος και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις, ενώ μικρός αριθμός δραπετών επέστρεψε στη συνεχεία στη φυλακή.
Το Ντόνετσκ, προπύργιο των ρωσόφιλων ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία, βρίσκεται πλέον σε κατάσταση πολιορκίας από τις κυβερνητικές ουκρανικές δυνάμεις.
Ανταλλαγές πυρών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ενώ περίπου 20.000 κάτοικοι ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.























































