Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Το Ισλαμικό Κράτος μοιάζει ακραίο και στην Αλ Κάιντα!

Απίστευτο: Το Ισλαμικό Κράτος μοιάζει ακραίο και στην Αλ Κάιντα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άβυσσο της παράνοιας που χαρακτηρίζει τους ακραίους τζιχαντιστές του IS είχε «περιγράψει» σε επιστολή του προς τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στενός συνεργάτης του και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα από το 2011.

bin_laden

Η επίμαχη επιστολή βρέθηκε στο κρησφύγετο όπου είχε εντοπιστεί από τις αμερικανικές δυνάμεις ο αρχηγός της Αλ Κάιντα. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στις 21 σελίδες της επιστολής, όπως αναφέρει η βρετανική DailyMail, ο συνεργάτης του Μπιν Λάντεν τον προειδοποιούσε για το ISIL, ισχυριζόμενος ότι είναι ακραίοι τζιχαντιστές που με τις αποτρόπαιες πράξεις τους μπορούν να σπιλώσουν την εικόνα της Αλ Κάιντα.

sinergatis_bin_laden

Στις 21 σελίδες της επιστολής αναφέρονται πολλές από τις κτηνωδίες που είχαν διαπράξει τζιχαντιστές του νυν Ισλαμικού Κράτους, όπως η χρήση φυσικού αερίου χλωρίου ως χημικό όπλο, ο βομβαρδισμός τζαμιών και οι δολοφονίες που διέπραξαν μέσα σε καθολική εκκλησία στη Βαγδάτη. Παράλληλα το υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα δεν διστάζει να χαρακτηρίσει εξτρεμιστές τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και Λεβάντε!

Στις τάξεις των τζιχαντιστών του IS υπό τον Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκνταντί βρίσκονται σήμερα περί τους 6.000.000 υποστηρικτές, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή, δεν βρίσκονται αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στις περιοχές υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, αλλά υπάρχουν και πολλοί διασκορπισμένοι σε χώρες της Δύσης. (Αυτό εξάλλου επιβεβαιώθηκε από τα επεισόδια στη Γερμανία και την πορεία συμπαράστασης στην Ολλανδία, όπως επίσης και από τους 400 Αλβανούς που συγκαταλέγονται στους φονιάδες του Ισλαμικού Κράτους). Μάλιστα σύμφωνα με την επιστολή, στις τάξεις του βρίσκονται και περίπου 500 Βρετανοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr