ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Κύπρος,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαριστική είδηση έρχεται από την Κύπρο αφού ένας 14χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του γιατί δεν τον άφηναν να πάει σχολείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε αναγκαστεί να σταματήσει το σχολείο και υποχρεωνόταν να εργάζεται τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.
Παρά την επιθυμία του να επιστρέψει στο σχολείο, αντιμετώπιζε την άρνηση του πατέρα του.
Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό τα ξημερώματα λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά στη Κύπρο.
Η Αστυνομία επί του παρόντος εξετάζει «αφύσικο θάνατο» ενώ στην υπόθεση έχουν εμπλακεί και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών, οι οποίες φαίνεται να είχαν γνώση των προβλημάτων στην οικογένεια.
Ο 14χρονος έχει ακόμα δύο μικρότερα αδέλφια και οι αρμόδιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν την προστασία τους, παρέχοντας ψυχολογική στήριξη.























































