ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μείωση των δεσμεύσεων που ανέλαβε το Ιράν με την πυρηνική συμφωνία του 2015 επιτρέπεται με βάση τη συμφωνία αυτή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Ο Ζαρίφ δήλωσε προς τον Κορνέλ Φερούτα, που ασκεί χρέη επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA), πως το Ιράν ενεργεί βάσει της παραγράφου 36 της συμφωνίας.
Ιρανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως η παράγραφος επιτρέπει σε ένα μέρος της συμφωνίας να μειώσει τις δεσμεύσεις του, αν τα υπόλοιπα μέρη δεν ανταποκριθούν στις δικές τους.
Σύμφωνα με το Fars, ο Φερούτα επανέλαβε πως η IAEA θα πραγματοποιήσει τις δραστηριότητές της επαλήθευσης με «επαγγελματικό και αμερόληπτο» τρόπο.























































