ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ρωσική Αστυνομία εκτιμά περίπου στους 20.000 τους συμμετέχοντες σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης στην Μόσχα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι χιλιάδες Ρώσοι διαδήλωσαν σήμερα στην Μόσχα, απαιτώντας την απελευθέρωση των διαδηλωτών που σύμφωνα με τα όσα λένε αυτοί που είναι αντίθετοι στο Κρεμλίνο, έχουν φυλακιστεί στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για την κατάπνιξη των δημόσιων αντιδράσεων.
Οι διαδηλωτές φυλακίστηκαν στην διάρκεια των διαδηλώσεων που έχουν γίνει από τον Ιούλιο κατά του αποκλεισμού υποψηφίων της αντιπολίτευσης από τοπικές εκλογές, ενώ έχουν γίνει καταγγελίες για την βίαιη συμπεριφορά της Αστυνομίας, αλλά και για αυτό που αρκετοί Μοσχοβίτες χαρακτηρίζουν, ως σκληρές ποινές φυλάκισης, που προκαλούν την δημόσια κατακραυγή.
Μερικοί από τους συλληφθέντες σε προηγούμενες διαδηλώσεις καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης, μεγαλύτερες των τεσσάρων ετών και άλλοι έχουν διωχθεί ποινικά για εγκλήματα όπως, η άσκηση βίας κατά αστυνομικών.























































