ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Κύπρος, Ντόναλντ Τουσκ, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την στήριξή του στην Κύπρο εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Αναφερόμενος στις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Ντόναλτ Τουσκ έγραψε στο Τwitter ότι η ΕΕ «στέκεται μαζί με την Κύπρο».
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι οι συνεχιζόμενες «παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας υπονομεύουν τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας. Η ΕΕ στέκεται ενωμένη πίσω από την Κύπρο».
Στο μεταξύ το πρωί της Δευτέρας, ο υπουργός Ενέργειας της γειτονικής χώρας Φατίχ Ντονμέζ τόνισε, για άλλη μια φορά, πως το γεωτρύπανο «Γιαβούζ» βρίσκεται ήδη στο κυπριακό θαλάσσιο οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ και προετοιμάζεται για δράση.
«Το Γιαβούζ έχει φτάσει στην περιοχή, και σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσει τη νέα γεώτρηση», τόνισε ο Ντονμέζ.























































