Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν: Εάν η ΕΕ χαρακτηρίσει την επιχείριση στη Συρία «εισβολή» θα στείλω 3,5 εκ. πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ερντογάν: Εάν η ΕΕ χαρακτηρίσει την επιχείριση στη Συρία «εισβολή» θα στείλω 3,5 εκ. πρόσφυγες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφού εισέβαλε στο συριακό Κουρδιστάν τώρα ποιος τον κρατάει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Έχει καβαλήσει την καμήλα του σουλτάνου και καλπάζει. Σε ομιλία του την Πέμπτη εξύβρισε τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ Αλ Σίσι, τον αποκάλεσε «δολοφόνο» και ύστερα απείλησε να στείλει 3,5 πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Επίθεση στον Σίσι

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος «δημοκράτης» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλεσε τον πρόεδρο Σίσι δολοφόνο, που σκότωσε τη δημοκρατία στη χώρα του ανατρέποντας τον Μοχάμεντ Μόρσι (σ.σ. τον ισλαμιστή πρόεδρο της Αιγύπτου και ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που κατά τη διάρκεια της προεδρίας του νομιμοποίησε τη νεκροφιλία μεταξύ συζύγων ως ύστατο αποχαιρετισμό) και πιθανότατα «τον δολοφόνησε μέσα στο δικαστήριο».

Ο Μοχάμεντ Μόρσι πέθανε στις 17 Ιουνίου 2019 μέσα σε δικαστική αίθουσα στο Κάιρο.

Εκβιασμός σε Ευρώπη και Ελλάδα

Αφού «ξεσπάθωσε» τον Σίσι, ο οποίος έχει συγκαλέσει για το Σάββατο τον Αραβικό Σύνδεσμο για να συσπειρώσει τους Άραβες ενάντια στην τουρκική εισβολή στη Συρία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση επιχειρήσει να περιγράψει την επιχείρισή μας ως εισβολή, η δουλειά μας είναι εύκολη, θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα σας στείλουμε 3,5 Σύρους πρόσφυγες».

Μιλώντας στους βουλευτές του ισλαμικού κόμματός του

Τις απειλές περί ανοίγματος των πυλών και επιστροφής των 3,6 εκατ. Σύρων προσφύγων επανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διευκρινίζοντας αυτή τη φορά ότι θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση εάν οι ευρωπαϊκές χώρες χαρακτηρίσουν την τουρκική επιχείρηση στη Συρία «κατοχή».

«Θα ανοίξουμε τις πύλες και θα στείλουμε 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε βουλευτές του κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπερασπίστηκε την τουρκική επιχείρηση, η οποία συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, επιμένοντας ότι στόχος είναι η επιστροφή των Σύρων προσφύγων μέσω της λεγόμενης «ζώνης ασφαλείας» και τονίζοντας ότι οι άμαχοι θα προστατευθούν.

Όχι όμως και οι «τρομοκράτες». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο, οι τουρκικές δυνάμεις «έχουν ήδη σκοτώσει 109 τρομοκράτες», αναφερόμενος στους Κούρδους στρατιώτες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Όταν ο «αδελφός» Μόρσι του Ερντογάν νομιμοποιούσε τη νεκροφιλία

Μεταδόθηκε από τα διεθνή πρακτορεία 28/04/2012, επί προεδρίας Μοχάμεντ Μόρσι και διακυβέρνησης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας:

«Σε περίπτωση θανάτου της συζύγου τους, οι Αιγύπτιοι θα έχουν δικαίωμα να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της για 6 ώρες μετά την ώρα θανάτου, ούτως ώστε να την αποχαιρετήσουν σωστά!

»Αυτό ορίζει με λίγα λόγια νομοθετική μεταρρύθμιση στην Αίγυπτο σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

»Το θέμα προέκυψε το Μάιο του 2011 όταν ο Μαροκινός ιμάμης Zamzami Abdul Bari τόνισε πως τα δικαιώματα του γάμου είναι σε ισχύ ακόμη και μετά θάνατον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος της σεξουαλικής συνεύρεσης με τη σύζυγο.

»Ο αμφιλεγόμενος νέος νόμος με το εμπνευσμένο όνομα «αποχαιρετιστήρια σεξουαλική επαφή», είναι μέρος μίας σειράς νομοθετημάτων που προωθεί το ισλαμιστικό κόμμα το οποίο κυβερνά το Κοινοβούλιο.

»Μάλιστα, υπό σκέψη είναι η μείωση ετών για δικαίωμα στον γάμο στα 14 χρόνια, ενώ καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των γυναικών στην εκπαίδευση και την εργασία.

»Άνθρωποι απ’ όλους τους χώρους, του πνεύματος, των γραμμάτων, των Τεχνών, του Τύπου είναι αντίθετοι με αυτού του είδους τα νομοθετήματα που η εφαρμογή τους αναμένεται στο προσεχές διάστημα».

Αυτούς τους τρελούς ανέτρεψε ο Άμπντελ Φάταχ Αλ Σίσι. Ο καλός φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας.

Δείτε τις δηλώσεις Ερντογάν:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr