ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κάις Σαΐντ, συνταξιούχος καθηγητής του Δικαίου, εξελέγη πρόεδρος της Τυνησίας λαμβάνοντας το 72,71% των ψήφων στον δεύτερο γύρο των κυριακάτικων προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή (Isie).
Ο συνταγματολόγος Σαΐντ έλαβε 2,77 εκατομμύρια ψήφους, έναντι 1 εκατομμυρίου του αντίπαλου του, του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία Ναμπίλ Καρούι, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για φορολογική απάτη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής επιτροπής.
Το ποσοστό συμμετοχής στις χθεσινές εκλογές ανήλθε στο 55%, σύμφωνα με την επιτροπή.
Το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο από τη συμμετοχή που καταγράφηκε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ο 61χρονος Σαΐντ γίνεται επίσημα ο δεύτερος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος και διαδέχεται τον Μπέτζι Καΐντ Εσέμπσι, ο οποίος πέθανε στα τέλη Ιουλίου σε ηλικία των 92 ετών, λίγους μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του.
Ο Κάις Σαΐντ, που χαρακτήρισε την νίκη του «νέα επανάσταση», αναμένεται να ορκιστεί πρόεδρος μέχρι το τέλος του μήνα, ανακοίνωσε η προεδρία.























































