Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από αντικαγκελάριος και αρχηγός κόμματος, σύμβουλος επιχειρήσεων ο ακροδεξιός Στράχε

Από αντικαγκελάριος και αρχηγός κόμματος, σύμβουλος επιχειρήσεων ο ακροδεξιός Στράχε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και των συμβούλων επιχειρήσεων πρόκειται να δραστηριοποιηθεί ο πρώην αντικαγκελάριος της Αυστρίας (στο διάστημα Δεκέμβριος 2017-Μάιος 2019) και πρώην αρχηγός του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, όπως αναφέρει στις ηλεκτρονικές του σελίδες το αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό Profil.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Περιφερειακή Αρχή στην πόλη Τουλν της Κάτω Αυστρίας έχει ήδη εκδώσει τις σχετικές άδειες για τον Strache, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε παραιτηθεί από όλα τα αξιώματα του, εξαιτίας της «Υπόθεσης Ίμπιζα» που είχε προκαλέσει τη διάλυση της αυστριακής κυβέρνησης και την προκήρυξη των πρόσφατων πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 29ης Σεπτεμβρίου.

Η Ένωση Επιχειρήσεων Δημοσίων Σχέσεων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως σε μία ποιοτική δημοσιοσχεσική συνδρομή αποτελούν βασική προϋπόθεση «η προσωπική ακεραιότητα και η τήρηση αυστηρών ηθικών και ποιοτικών κανόνων».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο πρώην αντικαγκελάριος και πρώην αρχηγός των Ελευθέρων -σε βάρος του οποίου διενεργείται έρευνα από την Εισαγγελία για απιστία τόσο σε σχέση με την «Υπόθεση Ίμπιζα» όσο και για σπατάλη χρημάτων του κόμματος του για προσωπικά του έξοδα με εικονικές αποδείξεις- είχε ανακοινώσει ότι μελλοντικά πρόκειται να ασχοληθεί στον χώρο των ακινήτων, κάτι που ανακάλεσε λίγες ημέρες αργότερα.

Την 1η Οκτωβρίου, ο Στράχε είχε ανακοινώσει την πλήρη απόσυρση του από την πολιτική, θέλοντας να προκαταβάλει την φημολογούμενη επικείμενη διαγραφή του ως μέλος από το Κόμμα των Ελευθέρων.

Ο ίδιος βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε έντονη δημόσια αντιπαράθεση με τους Ελευθέρους, τόσο για την σπατάλη κομματικών χρημάτων και την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω αμφισβητούμενου λογαριασμού στο Facebook, όσο και για τις επανειλημμένες επιθέσεις του εναντίον της κομματικής ηγεσίας και του διαδόχου του στην αρχηγία των Ελευθέρων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Κασιδιάρη

Γερμανία: Ύποπτοι για «ακροδεξιό εξτρεμισμό» περισσότεροι από 400 αστυνομικοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr