ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φριχτή τιμωρία για Ιρανό καταδικασμένο για πολλές κλοπές. Ακρωτηριάστηκε και στα δύο χέρια σε φυλακή της πόλης Σάρι, στο βόρειο Ιράν, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές δικαστικές Αρχές. Την ενέργεια έσπευσε να καταδικάσει η Διεθνής Αμνηστία.
Ο άνδρας είχε ομολογήσει 28 κλοπές. Σύμφωνα με το τμήμα δικαιοσύνης της επαρχίας Μαζανταράν, του ακρωτηρίασαν και τα δύο χέρια την Τετάρτη.
Ο επαγγελματίας κλέφτης, όπως τον αποκαλούν οι Αρχές στον ιστότοπό τους, χωρίς να ανακοινώνουν το όνομά του, διέπραξε τα αδικήματα στην πόλη Μαχμουνταμπάντ και στα περίχωρά της.
«Ο προμελετημένος ακρωτηριασμός ανθρώπων δεν συνιστά δικαιοσύνη.
»Είναι μια αποκρουστική καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας», δήλωσε ο Σαλέζ Χιγκαζί, ο αναπληρωτής διευθυντής της Αμνηστίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
«Οι μεταρρυθμίσεις του ιρανικού ποινικού κώδικα που θα μπορούσαν να έχουν θέσει τέλος σε αυτές τις σκανδαλώδεις πρακτικές θα έπρεπε να έχουν γίνει προ πολλού», πρόσθεσε.
Ο ακρωτηριασμός προβλέπεται από το ιρανικό ποινικό κώδικα, που βασίζεται στο θρησκευτικό νόμο της Σαρία, για αδικήματα όπως κλοπές κατά συρροή.






















































