Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανία: Πέφτει συνεχώς η δημοτικότητα Σάντσεθ – Τρίτο κόμμα το ακροδεξιό Vox

Ισπανία: Πέφτει συνεχώς η δημοτικότητα Σάντσεθ – Τρίτο κόμμα το ακροδεξιό Vox
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το προβάδισμα των Σοσιαλιστών στην Ισπανία εμφανίζεται να περιορίζεται ακόμη περισσότερο στην πρόθεση ψήφου ενόψει των εκλογών της 10ης Νοεμβρίου, απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο ο απερχόμενος πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ να μπορέσει να έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του GAD3 για την εφημερίδα ABC.

Οι Σοσιαλιστές εμφανίζονται να χάνουν 5 έδρες στο κοινοβούλιο από αυτές που έχουν τώρα, ενώ ένας συνασπισμός αριστερών ή δεξιών κομμάτων δεν φαίνεται να πετυχαίνει την πλειοψηφία.

Η δημοσκόπηση του GAD3 έδειξε επίσης ότι το ακροδεξιό κόμμα Vox θα κερδίσει περισσότερες έδρες σε σχέση με αυτές που έχει και θα γίνει το τρίτο μεγαλύτερο με 41 έδρες σε σύνολο 350.

Το Λαϊκό Κόμμα (PP) φαίνεται να συγκεντρώνει 100 έδρες, αύξηση 34 εδρών σε σχέση με το τρέχον κοινοβούλιο, ενώ οι φιλελεύθεροι Ciudadanos θα πέσουν στις 17 έδρες, 40 λιγότερες από όσες κέρδισαν στις εκλογές του Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σάντσεθ κόβει ΦΠΑ και ΕΦΚ σε ενέργεια και παγώνει τα ενοίκια – Πακέτο ανακούφισης 5 δισ. ευρώ

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση ALCO: Ο Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός – Δυσαρεστημένοι 3 στους 4 από τον Μητσοτάκη

Ο Ρούμπιο ξεπερνά τον Αντιπρόεδρο Βανς ως ο πιθανός διάδοχος του Τραμπ

Δημοσκόπηση Alco: Στο 25,1% η ΝΔ – Κάθαρση μόνο με πολιτική αλλαγή λένε 2 στους 3 πολίτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr