ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το προβάδισμα των Σοσιαλιστών στην Ισπανία εμφανίζεται να περιορίζεται ακόμη περισσότερο στην πρόθεση ψήφου ενόψει των εκλογών της 10ης Νοεμβρίου, απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο ο απερχόμενος πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ να μπορέσει να έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του GAD3 για την εφημερίδα ABC.
Οι Σοσιαλιστές εμφανίζονται να χάνουν 5 έδρες στο κοινοβούλιο από αυτές που έχουν τώρα, ενώ ένας συνασπισμός αριστερών ή δεξιών κομμάτων δεν φαίνεται να πετυχαίνει την πλειοψηφία.
Η δημοσκόπηση του GAD3 έδειξε επίσης ότι το ακροδεξιό κόμμα Vox θα κερδίσει περισσότερες έδρες σε σχέση με αυτές που έχει και θα γίνει το τρίτο μεγαλύτερο με 41 έδρες σε σύνολο 350.
Το Λαϊκό Κόμμα (PP) φαίνεται να συγκεντρώνει 100 έδρες, αύξηση 34 εδρών σε σχέση με το τρέχον κοινοβούλιο, ενώ οι φιλελεύθεροι Ciudadanos θα πέσουν στις 17 έδρες, 40 λιγότερες από όσες κέρδισαν στις εκλογές του Απριλίου.























































