ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σήκωσε άγκυρα το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» που βρισκόταν από τον Μάιο στην κυπριακή ΑΟΖ δυτικά της Πάφου.
Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ο λόγος για τον οποίο αποχωρεί, καθώς μπορεί να πάει για ανεφοδιασμό και να επιστρέψει για νέες εργασίες, όπως μεταδίδει το SigmaLive.
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως πραγματοποίησε δύο γεωτρήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα αυτών των γεωτρήσεων.
Όπως φαίνεται στο marine traffic, το τουρκικό γεωτρύπανο το πρωί της Τετάρτης έβαλε πλώρη για τουρκικό λιμάνι στα νότια παράλια της χώρας.
Το άλλο γεωτρύπανο, το «Yavuz», εξακολουθεί να παραμένει στο σημείο που βρισκόταν εντός του Τεμαχίου 7 της κυπριακής ΑΟΖ.






















































