ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτείται από βουλευτής ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Χάμοντ

Παραιτείται από βουλευτής ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Χάμοντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής πριν από τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, μετά την εκδίωξή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Συντηρητικού Κόμματος επειδή καταψήφισε την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.

«Θλίβομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση μετά από 45 χρόνια ως μέλος του Συντηρητικού Κόμματος», ανέφερε ο Χάμοντ σε μια επιστολή του προς τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς του.

Ο Φίλιπ Χάμοντ ήταν υπουργός Οικονομικών επί τρία χρόνια στην κυβέρνηση της Τερέζας Μέι, μέχρι που ο Μπόρις Τζόνσον κέρδισε την κούρσα της διαδοχής της, φέτος τον Ιούλιο.

Ήταν ένας από τους 21 Συντηρητικούς βουλευτές που εκδιώχθηκαν τον Σεπτέμβριο από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή καταψήφισαν την πρόταση της κυβέρνησης για να εμποδίσουν ένα Brexit χωρίς συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας

Τεχνητή Νοημοσύνη – Η Ντάουνινγκ Στριτ σπάει τη σιωπή της για τους φόβους «αφανισμού της ανθρωπότητας»

Τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου! Αυτονομιστές απευθύνουν τρομακτική προειδοποίηση, ενώ το Σιν Φέιν πανηγυρίζει για την παρέμβαση Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr