ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρωτηριασμός, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλη μία φορά που η ανωνυμία στα social media βοήθησε τους χρήστες να γίνουν αισχροί στα σχόλιά τους στη φωτογραφία μιας ακρωτηριασμένης κοπέλας.
Η Σέρι πόσταρε μια φωτογραφία της στο Twitter όπου φαινόταν το ακρωτηριασμένο πόδι της, αποτέλεσμα του καρκίνου από τον οποίο νόσησε.
Η 27χρονη κοπέλα ανέβασε τη φωτογραφία στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού, όπου οι χρήστες έπρεπε να ανεβάσουν μια φωτογραφία να γράψουν την ηλικία τους και κάτι το οποίο δεν μπορούσαν να κάνουν.
Η Σέρι έγραψε «είμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να κάτσω σταυροπόδι» και αμέσως μετά οι καφρίλες «πήραν κι έδωσαν».
Το πιο αισχρό και χυδαίο σχόλιο ήταν «θα μπορούμε πιο εύκολα να σε βιάσουμε» ενώ αρκετοί άρχισαν να σχολιάζουν πώς θα λειτουργούσε η κοπέλα σε διάφορες στάσεις του σεξ.
Η Σέρι υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι της όταν ήταν έξι ετών και αφού διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα.
























































