ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησαν το Σάββατο βράδυ, σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν, το θέμα της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στη Συρία, έγινε γνωστό από την τουρκική Προεδρία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας, Ερντογάν και Πούτιν επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους στη συμφωνία που συνάφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Σότσι τον Οκτώβριο, η οποία στοχεύει στο να επιτρέψει στους Κούρδους μαχητές της Συρίας να εκκενώσουν την παραμεθόριο περιοχή με την Τουρκία και άνοιξε επίσης τον δρόμο για τη διεξαγωγή κοινών περιπολιών Ρωσίας-Τουρκίας εντός της Συρίας.
Επιπλέον, οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν στην ενίσχυση των διμερών δεσμών των χωρών τους και του διμερούς εμπορίου.
Ο Ερντογάν θα συναντηθεί τη 13η Νοεμβρίου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον.























































