ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβάδισμα των Σοσιαλιστών του Πέδρο Σάντσεθ αλλά όχι ικανό για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση δείχνουν τα exit poll στην Ισπανία, όπου έγιναν οι δεύτερες βουλευτικές εκλογές μέσα σε ένα χρόνο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας GAD3 για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης RTVE, το σοσιαλιστικό PSOE φαίνεται να συγκεντρώνει 114-119 έδρες από 123 που είχε στις εκλογές του Απριλίου, το Λαϊκό Κόμμα φαίνεται να ενισχύεται με 85-90 έδρες από 66 στις προηγούμενες εκλογές, ενώ αρκετά ενισχυμένη εμφανίζεται η ακροδεξιά με το κόμμα Vox να ανεβαίνει στην τρίτη θέση και να εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει 56-59 έδρες από 24.
Το Podemos φαίνεται πως συγκεντρώνει 30-34 έδρες από 42 τις προηγούμενες εκλογές και οι Ciudadanos καταποντίζονται με μόλις 14-015 έδρες από 57.























































