Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Απειλητικά σκυλιά» έφαγαν 29χρονη έγκυο σε δάσος στη Γαλλία

«Απειλητικά σκυλιά» έφαγαν 29χρονη έγκυο σε δάσος στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Έγκυος, Κυνήγι, Σκύλος,

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου μια 29χρονης εγκύου στη Γαλλία που την κατασπάραξαν σκυλιά.

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας είπε με δάκρυα στα μάτια στο γαλλικό δίκτυο BMF ότι βρήκε τη σορό της φίλης του, Ελίζα Πιλάρσκι «γυμνή με σημάδια από δαγκώματα παντού», το απόγευμα του Σαββάτου στο δάσος του Ρετζ, κοντά στο Παρίσι μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε απ’ την ίδια, όπου του ανέφερε ότι ανησυχούσε για «απειλητικά σκυλιά».

Όπως είπε ο Κριστόφ Λουσιέν Ζοζέφ, αρχικά εντόπισε μια αγέλη περίπου 30 σκύλων και μετά ανακάλυψε το πτώμα της φίλης του σε μια χαράδρα.

Περιέγραψε, μάλιστα, πώς είδε κάτι που του φάνηκε αρχικά σαν κορμός για να διαπιστώσει στη συνέχεια έντρομος ότι ήταν το στομάχι της 29χρονης.

Ο Ζοζέφ είπε ότι ότι θεωρεί πως υπεύθυνα για τον φρικτό θάνατο της φίλης είναι κυνηγόσκυλα που μετείχαν σε κυνήγι ελαφιών στην περιοχή.

Η Αστυνομία έχει ήδη συλλέξει δείγματα DNA από 67 σκυλιά για να διαπιστώσει ποια κατασπάραξαν τη γυναίκα, ανάμεσά τους 62 που ανήκουν σε κυνηγετική λέσχη της περιοχής, αλλά και τα πέντε σκυλιά που ανήκαν στο ζευγάρι.

Η Γαλλική Ένωση Κυνηγών, που εδρεύει στο Παρίσι, αρνείται πάντως ότι μπορεί να ενέχονται κυνηγόσκυλα στον θάνατο της 29χρονης.

Στη Γαλλία υπάρχουν καταταγεγραμμένοι 30.000 κυνηγοί και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωσή τους, «τα σκυλιά αυτά έχουν εκπαιδευτεί να κυνηγούν συγκεκριμένα θηράματα και να υπακούν στους ανθρώπους σε όλες τις περιστάσεις».

Ο θάνατος της 29χρονης στο δάσος του Ρετζ οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι», ανέφερε ο εισαγγελέας του Σουασόν Φρεντερίκ Τριν, σε ένα δελτίο Τύπου.

«Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, από εκείνα που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το σκυλί ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν» συνέχιζε η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».

Η 29χρονη έγκυος από το Μπεάρν τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την Εισαγγελία.

Ο ίδιος εντόπισε αργότερα το πτώμα της συντρόφου του, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου».

Η άτυχη 29χρονη είχε συναντήσει τον σύντροφό της Κριστόφ σε έναν διαγωνισμό σκύλων και μοιράζονταν το πάθος για τα σκυλιά, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Φανατική της ιππασίας, η Ελίζα Πιλάρσκι ήταν 6 μηνών έγκυος, ενώ ο σύντροφός της εργαζόταν στο αεροδρόμιο Ρουασί, περίπου 70 χιλιόμετρα από το δάσος όπου η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θλίψη στη Νέα Σμύρνη: Έφυγε από τη ζωή ο Τζώνυ, η μασκότ της πλατείας

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Γαλλία μπορεί να στείλει εντός ενός μηνός 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr