ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιούχαραν τον Ερντογάν έξω από ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Γιούχαραν τον Ερντογάν έξω από ξενοδοχείο στο Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άδοξο τέλος είχε η μίνι «φιέστα» που είχε στήσει η τουρκική αντιπροσωπεία για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.

Έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οπαδοί του, οι οποίοι κρατώντας τουρκικές σημαίες άρχισαν να τον επευφημούν όταν βγήκε στον δρόμο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο οι επευφημίες των οπαδών του, επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και που φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Η παρουσία τους όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου προκειμένου να μην πλησιάσουν κοντά στον Τούρκο πρόεδρο και τους υποστηρικτές του.

Παράλληλα ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Συνελήφθη 16χρονος αρχηγός ομάδας χάκερ που πραγματοποίησε 1.000 επιθέσεις σε δύο χρόνια

Διπλωματικές Πηγές: «Η Τουρκία εξήγγειλε παράνομες έρευνες σε περιοχές κυπριακών χωρικών υδάτων και υφαλοκρηπίδας»

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr