ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η περίπτωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχώς επιδεινώνεται. Όπως δήλωσε το Σάββατο, οι τουρκικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν από το συριακό έδαφος όταν ο λαός της Συρίας πει «ευχαριστώ».
«Δεν θα φύγουμε από τη Συρία μέχρι ο συριακός λαός πει, “ευχαριστούμε, μπορείτε τώρα να φύγετε”», είπε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη.
Στις 9 Οκτωβρίου η Τουρκία πραγματοποίησε την τρίτη της εισβολή στη Συρία, στο συριακό Κουρδιστάν, την επιχείριση «Πηγή Ειρήνης», με στόχο να καταλάβει συριακά εδάφη κατά μήκος των συνόρων της στη βορειοανατολική Συρία και να απομακρύνει – εξολοθρεύσει τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).























































