ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν μπορεί να είναι υποχείριο οποιασδήποτε τρίτης χώρας

Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν μπορεί να είναι υποχείριο οποιασδήποτε τρίτης χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σεβασμός προς το κράτος ζήτησε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι υποχείριο της οποιασδήποτε τρίτης χώρας.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο δικοινοτικό συνέδριο, που διοργανώνει η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εκπαίδευση, στο Λήδρα Πάλας, ο Πρόεδρος χαρακτήρισε σημαντική την εκδήλωσή η οποία «χωρίς να παραγνωρίζει εθνική καταγωγή θέλει να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ειρηνικής συμβίωσης, ένα στοιχείο απαραίτητο μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλουμε για ειρηνική συμβίωση αν και εφόσον οι συνθήκες μας επιτρέψουν σαν Κύπριοι να εργαστούμε για να λύσουμε σαν ανεξάρτητη χώρα το κυπριακό πρόβλημα.

»Αντιλαμβάνεστε ότι είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά για λύση του Κυπριακού δεν είναι αρκετά.

»Χρειάζεται πριν και πάνω από όλα ο σεβασμός προς ένα κράτος το οποίο δεν πρέπει πλέον να είναι εξάρτημα η αν θέλετε υποχείριο της οποιασδήποτε τρίτης χώρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κύπρος: Στις 19 Μαΐου ο Χριστοδουλίδης αποκαλύπτει μνημείο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Παραλίμνι

Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr