ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγωδία για μια οικογένεια Βρετανών που βρισκόταν για διακοπές στην Κόστα ντελ Σολ της Ανδαλουσίας, στη νότια Ισπανία, καθώς τρία μέλη της έχασαν τις ζωές τους, το μεσημέρι της Τρίτης, σε πισίνα του ξενοδοχείου που διέμεναν.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο νερό, ο 52χρονος πατέρας, ο 16χρονος γιός και η 9χρονη κόρη, τα σώματα των οποίων μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μάλαγα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μικρό κορίτσι αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα, ο αδερφός και ο πατέρας της βούτηξαν για τη σώσουν, ωστόσο για απροσδιόριστη αιτία, έχασαν τις ζωές τους λόγω πνιγμού.
Η διοίκηση του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του τραγιού συμβάντος, ενώ η μητέρα της οικογένειας έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο τουριστικό θέρετρο είχε χάσει τη ζωή του ένα 9χρονο κορίτσι από τη Βρετανία τον Φεβρουάριο, έπειτα από πολύ έντονη αλλεργική αντίδραση κατά τη διάρκεια κατανάλωσης παγωτού.























































