ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία στρατηγική για να διαπραγματευθεί από καλύτερη θέση εντάσσει τις τελευταίες κινήσεις και δηλώσεις του Ερντογάν στην Λιβύη το μέλος των Επιτροπών Άμυνας του Κοινοβουλίου της Λιβύης, Αλί Ομάρ Τεκμπαλί με δήλωση του στον ΣΚΑΪ.
«Ο άνθρωπος εξακολουθεί να ονειρεύεται την οθωμανική αυτοκρατορία και εκείνοι που τον υποστηρίζουν θα είναι στοιχειωμένοι για μια ζωή με μίσος και αηδία.
»Όπως φαίνεται αναζητά μια καλύτερη θέση για να διαπραγματευτεί», ανέφερε για τον Ερντογάν ο Αλί Ομάρ Τεκμπαλί.
Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι θα στείλει τουρκικά στρατεύματα στην Λιβύη απάντησε: «Όχι. Πιστεύω ότι μπλοφάρει».






















































