ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Γερμανία, Ισλαμιστές, Λιβύη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συζήτησε το θέμα της διπλωματικής επίλυσης της λιβυκής σύγκρουσης κατά την διάρκεια δύο χωριστών τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Βερολίνο.
«Συμφωνήθηκε να υπάρξουν περαιτέρω επαφές για την ενίσχυση των διπλωματικών προσπαθειών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης προσθέτοντας ότι η Άνγκελα Μέρκελ συζήτησε επίσης με τους Ερντογάν και Πούτιν τις εξελίξεις στην Συρία, κατά την διάρκεια των δύο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν χθες.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας έχει απευθύνει προειδοποίηση ότι η λιβυκή σύγκρουση θα διολισθήσει προς μία χαώδη κατάσταση, την ώρα που η Άγκυρα επιδιώκει να επιταχύνει την κοινοβουλευτική διαδικασία που θα επιτρέψει στην Τουρκία να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Λιβύη.























































