ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες Αμερικανοί πολίτες που εργάζονται σε ξένες πετρελαϊκές εταιρείες στην ιρακινή πόλη Βασόρα ετοιμάζονται σήμερα να εγκαταλείψουν την χώρα, δήλωσαν στο Reuters πηγές των εταιρειών και επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το ιρακινό υπουργείο Πετρελαίου.
Το υπουργείο διευκρίνισε ότι μόνο οι Αμερικανοί εργαζόμενοι φεύγουν, έπειτα από αίτημα της κυβέρνησής τους, και κανένας εργαζόμενος άλλης εθνικότητας.
Η εκκένωση δεν θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις, την παραγωγή ή τις εξαγωγές, δήλωσαν ιρακινοί αξιωματούχοι του πετρελαϊκού τομέα.
Η Αμερικανική Πρεσβεία στη Βαγδάτη κάλεσε όλους τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράκ λίγες ώρες μετά τον φόνο από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ του επικεφαλής της ιρανικής Δύναμης Κουντς υποστράτηγου Κασέμ Σολεϊμανί στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης αλλά και του Αμπού Μάχντι αλ Μουχάντις, υπαρχηγού των Δυνάμεων Λαϊκής Κινητοποίησης (Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι), μιας συμμαχίας σιιτικών παραστρατιωτικών οργανώσεων που έχουν ενταχθεί στον ιρακινό στρατό.























































