ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ιράν, Μάικ Πόμπεο, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τουρκία, Χασάν Ροχανί,


















































Έτοιμοι για πόλεμο οι τουρκικοί S-400 - Έπεσαν οι φερετζέδες
Πολεμικά πλοία Ελλάδας και Ισραήλ σε κοινή άσκηση στην Ανατ. Μεσόγειο - Ελληνικά και ισραηλινά κανόνια απέναντι στους μιγάδες εκτουρκισμένους
Εμετικοί νεο-οθωμανοί πειρατές! Λένε ότι ΔΕΝ ανήκουν στην Ελλάδα Ρω και Στρογγύλη - Η ορδή προκαλεί την ελληνοϊσραηλινή οργή
Στη δημοσιότητα η πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης της ΕΛ.Α.Σ. - Η ΕΛ.Α.Σ. κάνει τη διαφάνεια πράξη
Νεαρός από τη Γάζα υπόσχεται νέα σφαγή Ισραηλινών σαν της 7ης Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους του του Ιράκ και του Ιράν, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην τουρκική προεδρία.
Στην επικοινωνία του με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί και τον Ιρακινό Μπαρχάμ Σάλεχ, οι τρεις ηγέτες αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην περιοχή, αλλά και στις διμερείς σχέσεις τους, πρόσθεσαν οι πηγές αυτές, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, που δεν τις κατονομάζει.
Εξάλλου, την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Ιράν και το Ιράκ συζήτησαν σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο, σύμφωνα με μια πηγή του τουρκικού υπουργείου.
«Ο υπουργός μας είχε συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.
»Συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις και την κατάσταση αναφορικά με το Ιράν και το Ιράκ», είπε η πηγή αυτή.























































