Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στην τουρκική MİT να μη λογαριάζει σύνορα

Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στην τουρκική MİT να μη λογαριάζει σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας MİT που όπως είπε βρίσκονται ήδη στη Λιβύη εστίασε σε ομιλία του τη Δευτέρα στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ παράλληλα τις προέτρεψε να μην λογαριάζουν τα σύνορα.

Ο πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της MİT, προέτρεψε ευθέως, όπως επιβεβαιώνει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, τις μυστικές υπηρεσίες να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό.

«Πιστεύω ότι θα συνεχίσετε να προστατεύετε τα συμφέροντα της χωράς μας, χωρίς να σας εμποδίζουν σύνορα αποστάσεις και εμπόδια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν και τόνισε:

«Οι μυστικές υπηρεσίες μας κάνουν αυτό που πρέπει στη Λιβύη».

«Οι περιφερειακές συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο κατά της χώρας μας και ο ανταγωνισμός δυνάμεων που συνεχίζεται για εμάς έχουν ζωτική σημασία» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να παραμείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν υπάρχει ο ανταγωνισμός τοπικών και διεθνών δυνάμεων στην περιοχή μας και αλλάζει και μπερδεύεται η εικόνα της».

Σημειώνεται πως την Τετάρτη μεταβαίνει στην Τουρκία ο Ρώσος πρόεδρος, Βλ. Πούτιν ενώ τις επόμενες ημέρες ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι πέθανε Ισραηλινός όμηρος λόγω έλλειψης φαρμάκων και τροφής

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr