ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας προειδοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αν δεν διευθετηθεί αμέσως η κατάσταση στην περιοχή αυτή.
Ο Ερντογάν τόνισε πως η Τουρκία δεν μπορεί να διαχειριστεί νέα εισροή μεταναστών.
Προχθές είχε πει πως η Άγκυρα χάνει την υπομονή της με την επίθεση των υποστηριζόμενων από τη Ρωσία συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ της Συρίας και κατηγόρησε τη Ρωσία ότι παραβιάζει συμφωνίες που έχουν στόχο να μειωθούν οι συγκρούσεις στην περιοχή.
Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κατηγόρησε ορισμένες αραβικές χώρες ότι διαπράττουν «προδοσία» μένοντας «σιωπηλές» μπροστά στο αμερικανικό σχέδιο, για το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει πως θα διευθετήσει την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.
«Οι αραβικές χώρες, που υποστηρίζουν ένα τέτοιο σχέδιο, διαπράττουν προδοσία έναντι της Ιερουσαλήμ, καθώς και έναντι του λαού τους και, το σημαντικότερο, έναντι ολόκληρης της ανθρωπότητας» υποστήριξε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον αξιωματούχων του κόμματός του, του AKP, στην Άγκυρα.






















































