ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη σύσκεψη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χουλουσί Ακάρ το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τις νέες τουρκικές στρατιωτικές απώλειες στη βορειοδυτική Συρία από πυρά του συριακού πυροβολικού.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από συριακό βομβαρδισμό που έπληξε τουρκικές δυνάμεις στην επαρχία της Ιντλίμπ.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μια εβδομάδα ακριβώς, την περασμένη Δευτέρα, οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά του συριακού πυροβολικού στην ίδια επαρχία, προκαλώντας έντονη αντίδραση της Άγκυρας, η οποία απάντησε με αποστολή στρατιωτικών ενισχύσεων στις δυνάμεις της στην Ιντλίμπ και τελεσίγραφο προς τη συριακή κυβέρνηση που λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου.
Τώρα, μετά από τον δεύτερο βομβαρδισμό με νεκρούς Τούρκους στρατιώτες, είναι πιθανό η Τουρκία να αντεπιτεθεί συντομότερα στην Ιντλίμπ.























































