Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Πακιστάν ο Ερντογάν: Κανείς δεν μετάνιωσε επενδύοντας στην Τουρκία

Στο Πακιστάν ο Ερντογάν: Κανείς δεν μετάνιωσε επενδύοντας στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέστη σε κοινή συνεδρίαση του Επιχειρηματικού Φόρουμ Τουρκίας-Πακιστάν στο Ισλαμαμπάντ.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι κανένας, ο οποίος επένδυσε στην Τουρκία, δεν το έχει μετανιώσει μέχρι στιγμής.

Ο Ερντογάν σημείωσε ότι ο σημερινός όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Πακιστάν και Τουρκίας που αγγίζει τα 804 εκατ. δολάρια δεν είναι αρκετός και πρέπει να αυξηθεί στα 1 δισ. δολάρια, βάζοντας πλώρη για τον στόχο των 5 δισ. δολαρίων όγκο εμπορικών συναλλαγών.

Τόνισε ακόμη ότι οι άμεσες επενδύσεις της Τουρκίας στο Πακιστάν αγγίζουν τα 500 εκατομμύρια δολάρια και ότι οι επιχειρήσεις των δυο χώρων συνεργάζονται άψογα με στόχο το αμοιβαίο όφελος.

Πρόσθεσε πως η συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και των κατασκευών βαθαίνει, την ώρα που εξελίσσονται σημαντικά έργα υποδομής και ενέργειας μεταξύ των δύο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr