ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες δεν αποκλείεται να έχουμε πανδημία του κοροναϊού (Covid-19) κάνει ο επιδημιολόγος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και οικονομολόγος Υγείας Ερικ Φέιγκλ Ντιγκ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φέιγκλ Ντιγκ μιλώντας στη Realnews προειδοποιεί για την υψηλή μεταδοτικότητα του ιού και χαρακτηρίζει «πρόκληση για την ανθρωπότητα» την αντιμετώπισή του.
«Όσο εξαπλώνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες ο ιός, ένα είναι το ερώτημα: θα έχουμε πανδημία;
»Προς το παρόν αυτό δεν έχει συμβεί.
»Οι εκτιμήσεις μας, όμως, δείχνουν ότι ο ιός αναμένεται να εξαπλωθεί και τελικά να γίνει πανδημία μέσα στους επόμενους έναν με δύο μήνες.
»Εάν σταθούμε τυχεροί, αυτό μπορεί να συμβεί μέχρι το φθινόπωρο, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σε λίγο στο βόρειο ημισφαίριο δεν ευνοούν τη μετάδοση του ιού», υποστηρίζει ο Ερικ Φέιγκλ Ντιγκ, που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τη μελέτη της επιδημίας του Σοβαρού Συνδρόμου Οξέως Αναπνευστικού Συνδρόμου (SARS).























































