ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βγήκε μια 18χρονη κοπέλα, που προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν μεθυσμένο συμμαθητή της, ο οποίος τελικά τη βίασε και τη σκότωσε με μαχαίρι.
Ο 19χρονος Τζόζεφ Τρέβορ παραδέχτηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι βίασε δύο φορές και στραγγάλισε τη 18χρονη Μέγκαν Νιούτον και έπειτα τη μαχαίρωσε εννιά φορές στο λαιμό και την πλάτη.
Η σορός της 18χρονης ανακαλύφθηκε στο διαμέρισμά της στο Stoke-on-Trent της Βρετανίας, τον περασμένο Απρίλιο και ο Τρέβος, γιος αστυνομικού δήλωσε ένοχος στην κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας.
Όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο, η Μέγκαν προσκάλεσε τον Τρέβορ, παλιό της συμμαθητή, στο διαμέρισμά της, για να τον βοηθήσει να συνέλθει καθώς ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν ήταν σε θέση να πάει στο σπίτι του.
«Τη βίασε κολπικά και παρά φύσιν, τη στραγγάλισε και μετά τη μαχαίρωσε εννιά φορές στην πλάτη και την άφησε γυμνή να πεθάνει στο κρεβάτι» είπε ο εισαγγελέας στη δίκη.























































