ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιβύη, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η δασκάλα που βρήκε απίστευτη λύση για τις... πορδές μέσα στην τάξη
Αυτές οι συσκευές «τρώνε» περισσότερο ρεύμα στο σπίτι – Πόσο κοστίζει κάθε ώρα λειτουργίας τους
Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις που φωτίζουν τις τελευταίες στιγμές του στο ιατρείο του Κολωνακίου
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
«Καλπάζει» η ακρίβεια στην Ελλάδα - Στο 5,1% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία απελευθέρωσε πρίγκιπα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και τον έστειλε στη Λιβύη για να υπερασπιστεί ένοπλα την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης του Φαγιέζ αλ Σαράτζ.
Σύμφωνα με τον ανεπίσημο λογαριασμό στο Twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), ο πρίγκιπας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Άμπου Γιαζάν αλ Σαμί, που κρατούνταν σε φυλακή στην πόλη Αλ Ραΐ και τελεί υπό τον έλεγχο της τουρκικής κατοχής, αφέθηκε ελεύθερος από τις φιλοτουρκικές ένοπλες συμμορίες υπό τον όρο να πάει στη Λιβύη και να πολεμήσει με τους άλλους Σύρους μισθοφόρους τζιχαντιστές που έχει στείλει στην αφρικανική χώρα ο Ερντογάν.
Ο πρίγκιπας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο, ένα χρόνο πριν, μετά τη διαφυγή του από το τελευταίο προπύργιο του ISIS την επαρχία της Ντέιρ αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.
























































