Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Εκτός κούρσας ο Σάντερς – Ο Μπάιντεν απέναντι στον Τραμπ το Νοέμβριο

ΗΠΑ: Εκτός κούρσας ο Σάντερς – Ο Μπάιντεν απέναντι στον Τραμπ το Νοέμβριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποσύρθηκε από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Έδωσε έτσι τέλος και στην δεύτερη προσπάθεια του να κερδίσει το σχετικό χρίσμα, έπειτα από μια σειρά ήττες που γνώρισε από τον Τζο Μπάιντεν.

«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του.

«Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.

Ο 78χρονος Σάντερς αναμένεται να παραχωρήσει σε λίγο συνέντευξη Τύπου που θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr