ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπέρνι Σάντερς, Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποσύρθηκε από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.
Έδωσε έτσι τέλος και στην δεύτερη προσπάθεια του να κερδίσει το σχετικό χρίσμα, έπειτα από μια σειρά ήττες που γνώρισε από τον Τζο Μπάιντεν.
«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του.
«Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.
Ο 78χρονος Σάντερς αναμένεται να παραχωρήσει σε λίγο συνέντευξη Τύπου που θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο.
Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.























































