ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 175.925 έφθασαν τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία, όπου οι νεκροί είναι 23.227, αντιθέτως 44.927 άνθρωποι έχουν ιαθεί.
Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 482 ασθενείς και καταγράφηκαν 3.491 νέα κρούσματα, ενώ 2.200 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.
Σήμερα 2.733 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Την ίδια ώρα, συνολικά, από την πρώτη ημέρα, 25.007 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο και για 80.031 έχει αποφασιστεί ο κατ’ οίκον περιορισμός.
Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού δεν παρουσιάζει ουσιαστική μεταβολή (μόνο δύο λιγότερα κρούσματα), ωστόσο το τελευταίο 24ωρο έχασαν την ζωή τους 93 λιγότεροι άνθρωποι.
Οι ασθενείς στις ΜΕΘ για 15η ημέρα συνεχίζουν να μειώνονται, όπως και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Οι θεραπευμένοι είναι 363 λιγότεροι από το περασμένο εικοσιτετράωρο.
Σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, η μεγάλη πρόκληση τώρα είναι να μπορέσει να ελεγχθεί επαρκώς η κατάσταση των ασθενών σε κατ’ οίκον περιορισμό, για να υπάρξει η βεβαιότητα ότι έχουν θεραπευθεί, και μόνον στην συνέχεια να ξαναρχίσουν να έχουν επαφές με μέλη της οικογένειάς τους.























































