ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Συγκεκριμένα σήμερα έγινε γνωστό πως η Κίνα φέρεται να έστειλε ομάδα γιατρών για να βοηθήσει και να συμβουλεύσει τους γιατρούς του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ωστόσο τώρα ιαπωνικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα και πως έμεινε φυτό μετά την εγχείρηση που έκανε.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανίζεται «φυτό», ύστερα από εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, ενώ το Reuters δεν ξεκαθαρίζει αν το ταξίδι της κινεζικής αποστολής αφορά την επιδείνωση της κατάστασής του και δεν επιβεβαιώνει πως ο ηγέτης της Βόρεια Κορέας βρίσκεται σε κώμα.
Ωστόσο η ιαπωνική εφημερίδα Shukan Gendai αναφέρει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα, επικαλούμενη έναν Κινέζο γιατρό ο οποίος αποτελεί μέρος της ομάδας που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν.























































