ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ απέρριψε πρόσκληση του Τραμπ να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον λόγω… κορωνοϊού

Η Μέρκελ απέρριψε πρόσκληση του Τραμπ να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον λόγω… κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ απέρριψε την πρόσκληση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του πλανήτη στα τέλη του Ιουνίου, έγραψε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico χθες Παρασκευή.

«Η ομοσπονδιακή καγκελάριος ευχαριστεί τον πρόεδρο Τραμπ για την πρόσκλησή του στη σύνοδο της G7 στα τέλη του Ιουνίου στην Ουάσινγκτον.

»Ως σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική κατάσταση ως προς την πανδημία (του κορονοϊού), δεν μπορεί να δεχθεί την προσωπική της συμμετοχή σε ένα ταξίδι στην Ουάσινγκτον», φέρεται να δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας», πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ, κατά το ρεπορτάζ του Politico.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει ότι το «σπουδαιότερο παράδειγμα» επανέναρξης της δραστηριότητας θα ήταν η διεξαγωγή της συνόδου κορυφής της G7, με τους ηγέτες παρόντες, στην αμερικανική πρωτεύουσα περί τα τέλη του επόμενου μήνα, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον φέρεται να αποδέχθηκε χθες την πρόσκληση του Τραμπ να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον για τη σύνοδο των ηγετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς και της εφημερίδας The Times.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Τραμπ: Αναστολή της επιχείρησης στο Ορμούζ μετά την άρνηση της Σαουδικής Αραβίας για χρήση του εναέριου χώρου της

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

O Τραμπ «βλέπει» συμφωνία με το Ιράν μέσα σε μια εβδομάδα

Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr